Restaurant De Nachtegaal: als het om uit eten gaat!

Met vrienden, familie of met zakelijke gasten: bij Restaurant De Nachtegaal in Lisse geniet U in een ontspannen sfeer van de heerlijkste gerechten.

Omdat De Nachtegaal dit jaar 10 jaar in onze handen is hebben wij elke 10e van de maand speciale avonden op de agenda staan.
Op de volgende pagina kondigen wij voor elke maand aan wat we organiseren en kunt U alvast reserveren.

Gedurende de gehele maand februari kunt U voordelig kennis maken met Restaurant De Nachtegaal tijdens de 1+1 weken.
Hieronder vindt U het het speciale menu vermeld.
Lekker Lisse

Ons menu gedurende de maand februari.
Voor dit menu accepteren we geen cadeaucheques of kortingskaarten.

Voorgerecht
Carpaccio van hert met een mayonaise van gedroogd eekhoorntjesbrood en een tortilla van Parmezaanse kaas gevuld met rode koolsalade
óf
Tonijn, zwaardvis en zalmfilet, licht gebrand, met avocado crème , miso-mayonaise en een wasabi crunch

Hoofdgerecht
Steak van het dikbil-kalf op een pasta van witte wintertruffel, truffel pecorino en een uien-dragonsaus
óf
Gebakken schelvisfilet, Hollandse garnaaltjes en beurre blanc met een vleugje vadouvan

Dessert
Warme apfelstrudel gevuld met luchtig amandelspijs en overgoten met vanille saus naast kaneelroomijs en slagroom

De menu prijs bedraagt € 45,00
(vanaf de 2e persoon is 1 menu dus gratis!)
Voor dit menu accepteren we geen cadeaucheques of kortingskaarten

Of het nu gaat om een snelle of uitgebreide lunch of een culinair diner met bijpassende wijnen; de bediening en onze keukenbrigade staan dagelijks voor U klaar om U culinair te verwennen.
Verderop deze pagina kunt U onze menukaart bekijken.

Wij verwelkomen U niet alleen graag in ons restaurant maar, zodra het zonnetje gaat schijnen, ook buiten op het grootste en zonnigste terras van de bollenstreek!

Via onderstaand formulier reserveert U uw tafel.

Reserveer nu een tafel

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menukaart

Van een prachtig opgebouwde clubsandwich als lunch tot een supermalse biefstuk als diner… Bij Restaurant De Nachtegaal geniet u van voortreffelijk eten.

Vanuit ons live cooking restaurant zetten chef kok Chris Jager en sous chef Michael Kloek u, het gehele jaar door, stijlvolle en smaakvolle gerechten voor die bereid zijn met duurzame ingrediënten en regionale producten.
De menukaart biedt een ruime keuze aan gerechten en verandert met de seizoenen mee. Iedere maand serveren wij ook een verrassend maandmenu.
Vanaf oktober hebben we ook weer “wild” op de kaart staan.
Kom gerust langs en laat u verrassen door de geweldige gerechten.

Arrangementen

Naast de reguliere menukaart, zijn er ook regelmatig leuke acties en speciale restaurant arrangementen waar u gebruik van kunt maken. Zo serveren wij iedere maand een verrassend maandmenu en kunt u elke eerste vrijdag van de maand dagverse vis bij ons komen eten tijdens in het bijzonder georganiseerde Chris’ Vismarkt. Houdt u van muziek en dansen? Dan raden wij u een diner in combinatie met live muziek van harte aan!
Elke laatste zaterdag van de maand verzorgen wij live muziek in het restaurant.

Buffetten

Naast à la carte, verzorgen wij ook met grote regelmaat buffetten. Dit is bijzonder aan te bevelen als u met een groep bent. Denkt u bijvoorbeeld aan een broodjeslunch of luxe koffietafel met collega’s, een brunch met familie of een high tea met vriendinnen. Ook een BBQ buffet, een Indisch buffet en een Stamppot buffet behoren tot de mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.