Restaurant De Nachtegaal: als het om uit eten gaat!

Restaurant De Nachtegaal is tijdelijk gesloten.
Tot en met 6 april 2020 volgen wij de opgelegde maatregelen van de regering in verband met het Corona virus.
We hopen u graag na deze tijd weer te mogen begroeten.

Met vrienden, familie of met zakelijke gasten: bij Restaurant De Nachtegaal in Lisse geniet u in een ontspannen sfeer van de heerlijkste gerechten.

Omdat De Nachtegaal dit jaar 10 jaar in onze handen is hebben wij elke 10e van de maand speciale avonden op de agenda staan.
Op de volgende pagina kondigen wij voor elke maand aan wat we organiseren en kunt u alvast reserveren.

En of het nu gaat om een snelle of uitgebreide lunch of een culinair diner met bijpassende wijnen; de bediening en onze keukenbrigade staan dagelijks voor u klaar om u culinair te verwennen.
Verderop deze pagina kunt u onze menukaart bekijken.

Wij verwelkomen u niet alleen graag in ons restaurant maar, zodra het zonnetje gaat schijnen, ook buiten op het grootste en zonnigste terras van de bollenstreek!

Via onderstaand formulier reserveert u uw tafel.

Reserveer nu een tafel

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menukaart

Van een prachtig opgebouwde clubsandwich als lunch tot een supermalse biefstuk als diner… Bij Restaurant De Nachtegaal geniet u van voortreffelijk eten.

Vanuit ons live cooking restaurant zetten chef kok Chris Jager en sous chef Michael Kloek u, het gehele jaar door, stijlvolle en smaakvolle gerechten voor die bereid zijn met duurzame ingrediënten en regionale producten.
De menukaart biedt een ruime keuze aan gerechten en verandert met de seizoenen mee. Iedere maand serveren wij ook een verrassend maandmenu.
Vanaf oktober hebben we ook weer “wild” op de kaart staan.
Kom gerust langs en laat u verrassen door de geweldige gerechten.

Arrangementen

Naast de reguliere menukaart, zijn er ook regelmatig leuke acties en speciale restaurant arrangementen waar u gebruik van kunt maken. Zo serveren wij iedere maand een verrassend maandmenu en kunt u elke eerste vrijdag van de maand dagverse vis bij ons komen eten tijdens in het bijzonder georganiseerde Chris’ Vismarkt. Houdt u van muziek en dansen? Dan raden wij u een diner in combinatie met live muziek van harte aan!
Elke laatste zaterdag van de maand verzorgen wij live muziek in het restaurant.

Buffetten

Naast à la carte, verzorgen wij ook met grote regelmaat buffetten. Dit is bijzonder aan te bevelen als u met een groep bent. Denkt u bijvoorbeeld aan een broodjeslunch of luxe koffietafel met collega’s, een brunch met familie of een high tea met vriendinnen. Ook een BBQ buffet, een Indisch buffet en een Stamppot buffet behoren tot de mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.