Restaurant De Nachtegaal: als het om uit eten gaat!

Vanaf 1 juni mogen we u weer ontvangen in ons restaurant en op ons terras.
Ook al had Hotel De Nachtegaal de afgelopen weken zijn deuren niet gesloten, het was wel vreemd, zo zonder de kenmerkende drukte die het hoogseizoen normaal met zich meebrengt.
Het corona virus zet ons wel aan het denken en brengt ons eigenlijk dichter bij elkaar.

Een aantal dingen zullen zeker anders gaan.
We zullen ons voorlopig moeten schikken naar de 1,5 meter samenleving en u dient te reserveren voor uw tafel in het restaurant.
Natuurlijk zijn alle nieuwe regels even wennen maar wel noodzakelijk om de veiligheid en gezondheid van u en onze collega’s te waarborgen. We volgen hierin de richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM.
Zo houden we voldoende afstand tussen de tafels en kunnen we toch genieten van de gezelligheid met familie en vrienden aan tafel.
Het voelt wat onwennig in het begin, dat was het ook voor ons, maar één ding blijft : onze service, gastvrijheid en enthousiasme blijven onverminderd.

Omdat we minder plaatsen beschikbaar hebben voor onze gasten, dient u uw tafel voor een lunch of diner te reserveren.
U geeft bij uw reservering tevens op uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat.
Bij entree in het restaurant zal u een aantal vragen worden gesteld, waarna wij u zullen begeleiden naar uw tafel.
We vragen uw begrip mocht u onverhoopt even moeten wachten.

Wij verwelkomen u straks niet alleen graag in ons restaurant maar als het zonnetje schijnt, ook buiten op het grootste en zonnigste terras van de Bollenstreek!

Via onderstaand formulier kunt u alvast een aanvraag doen voor een reservering.
Na ontvangst zullen wij deze bevestigen waarna uw reservering definitief is.

Reserveringsaanvraag

    (het mats diner is te reserveren tot zondag 19 juli 2020 aanstaande)
    Graag aangeven voor welke datum u wenst te reserveren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menukaart

Van een prachtig opgebouwde clubsandwich als lunch tot een supermalse biefstuk als diner… Bij Restaurant De Nachtegaal geniet u van voortreffelijk eten.

Vanuit ons live cooking restaurant zetten chef kok Chris Jager en sous chef Michael Kloek u, het gehele jaar door, stijlvolle en smaakvolle gerechten voor die bereid zijn met duurzame ingrediënten en regionale producten.
De menukaart biedt een ruime keuze aan gerechten en verandert met de seizoenen mee. Iedere maand serveren wij ook een verrassend maandmenu.
Kom gerust langs en laat u verrassen door de geweldige gerechten.

Arrangementen

Voorlopig organiseren wij geen live muziek op de laatste zaterdag van de maand.
Chris’ vismarkt op de eerste vrijdag van de maand  wordt op willekeurige andere dagen, op het terras georganiseerd.

Buffetten

Momenteel verzorgen wij geen buffetten voor grotere gezelschappen.
Helaas kunnen wij deze op voorlopig niet voor u verzorgen wel is het mogelijk om voor een groter gezelschap een keuzemenu te bespreken..