Restaurant De Nachtegaal: als het om uit eten gaat!

We mogen u weer ontvangen in ons restaurant en op ons terras.
Wij maken gebruik in ons restaurant van het “Hepa Lucht Desinfectie Systeem”, waarbij tevens altijd verse lucht van buiten wordt ingeblazen.

Op, of rond elke 10e van elke maand in 2020 vieren we 10 jaar Restaurant De Nachtegaal onder het huidige management en natuurlijk vieren we dat graag samen met u.

Zoals u zal hebben meegekregen, zijn er naar aanleiding van de persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd.

We mogen slechts 30 gasten in ons restaurant verwelkomen en slechts 40 gasten op ons terras.
Daarnaast moeten wij onze deuren stipt om 22:00 uur sluiten en nemen we na 21:30 uur geen reserveringen meer aan.
Wij hebben begrip voor de keuze van de overheid want als dit nodig is om het virus achter ons te laten, zullen wij dit uiteraard respecteren.
Wij hopen dat u nogmaals te mogen verwelkomen in Restaurant De Nachtegaal met de service en het enthousiasme zoals u die van ons gewend bent.
De gezondheid van onze gasten en ons personeel staat voorop.

We houden ons dus aan de regels van het RIVM en de veiligheidsregio en zullen de 1,5 meter respecteren.
Bij de entree in het restaurant zal u een aantal vragen worden gesteld, waarna wij u zullen begeleiden naar uw tafel.

We houden voldoende afstand tussen en aan tafel en bieden voldoende ruimte om u te laten genieten van de gezelligheid met familie of vrienden (maximaal 4 personen) aan één tafel.

We vragen uw begrip mocht u onverhoopt even moeten wachten.

Via onderstaand formulier kunt u de aanvraag doen voor een tafelreservering. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij deze bevestigen waarmee uw reservering definitief is.
Mochten er wijzigingen zijn wilt u deze dan alstublieft bijtijds aan ons doorgeven?

Reserveringsaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menukaart

Van een prachtig opgebouwde clubsandwich als lunch tot een supermalse biefstuk als diner… Bij Restaurant De Nachtegaal geniet u van voortreffelijk eten.

Vanuit ons live cooking restaurant zetten chef kok Chris Jager en sous chef Michael Kloek u, het gehele jaar door, stijlvolle en smaakvolle gerechten voor die bereid zijn met duurzame ingrediënten en regionale producten.
De menukaart biedt een ruime keuze aan gerechten en verandert met de seizoenen mee. Iedere maand serveren wij ook een verrassend maandmenu.
Kom gerust langs en laat u verrassen door de geweldige gerechten.

Arrangementen

Voorlopig organiseren wij geen live muziek op de laatste zaterdag van de maand.
Chris’ vismarkt op de eerste vrijdag van de maand  wordt op willekeurige andere dagen, op het terras georganiseerd.

Buffetten

Momenteel verzorgen wij geen buffetten voor grotere gezelschappen.
Helaas kunnen wij deze op voorlopig niet voor u verzorgen wel is het mogelijk om voor een groter gezelschap een keuzemenu te bespreken..