Ons jubileumjaar 2020

In 2010 zijn Rob Ruiten, Yvonne Heerings en Addie Wormgoor  gestart met
Hotel Restaurant De Nachtegaal in de huidige vorm.

De afgelopen 10 jaar hebben we vele internationale gasten wederom mogen verwelkomen en ook de komende jaren zal dat zo blijven.

Maar een jubileum willen we niet zomaar aan U voorbij laten gaan en daarom gaan we dit jubileum het hele jaar 2020 vieren!

In het hart van de Bollenstreek staat Hotel Restaurant De Nachtegaal.
Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar (ook met het openbaar vervoer) en met voldoende parkeergelegenheid voor de deur bieden we een ruim restaurant met een groot(s) zonnig terras en diverse hotelkamers voor een lang(er) verblijf.

Een van de grootste maar zeker het meest gezelligste restaurant en hotel van de Bollenstreek bestaat in 2020 alweer 10 jaar!!
En dat gaan we vieren.

Hieronder vindt u de diverse data waarop en hoe we dat gaan vieren.
In ieder geval elke 10e van de maand.
reserveren kan via onderstaand formulier:
Helaas kunnen we, vanwege de voorbereidingen op deze avonden, alleen gasten aannemen die hebben gereserveerd.

Reserveer hier

We zijn ons jubileumjaar gestart met een spetterend driegangenmenu waar veel gasten op af waren gekomen.
We hopen dan ook dat U genoten heeft.

Hou deze pagina in de gaten want elke maand (op de 10e) organiseren we weer iets!


De hele maand februari geldt 1 + 1 gratis op het jubileum diner maar op maandag 10 februari doen we het net, nóg even anders.

Ons menu is als volgt:

Uiteraard verwelkomen wij u met een heerlijke amuse van het huis

Voorgerecht

Carpaccio van hert met een mayonaise van gedroogd eekhoorntjesbrood en een tortilla van Parmezaanse kaas gevuld met rode koolsalade
óf
Tonijn, zwaardvis en zalmfilet, licht gebrand, met avocado crème , miso-mayonaise en een wasabi crunch

Hoofdgerecht
Steak van het dikbil-kalf op een pasta van witte wintertruffel, truffel pecorino en een uien-dragonsaus
óf
Gebakken schelvisfilet, Hollandse garnaaltjes en beurre blanc met een vleugje vadouvan

Dessert
Warme apfelstrudel gevuld met luchtig amandelspijs en overgoten met vanille saus naast kaneelroomijs en slagroom

De menu prijs bedraagt € 45,00
(en vanaf de 2e persoon is 1 menu dus gratis!)

Geef bij uw reservering graag aan dat u voor het 1+1 menu komt

Een heerlijke avond vol verrassende gerechten geserveerd als meerdere kleine hapjes maar toch een volwaardig diner.

Reservering voor de 10e

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.