Hotel De Nachtegaal: van standaard kamer tot executive suite

Hotel De Nachtegaal beschikt over 55 sfeervol ingerichte en rookvrije hotelkamers, variërend van een standaard- en een superior kamer tot een junior- en een executive suite. Ons hotel heeft tevens twee kamers voor mindervaliden beschikbaar. Welke kamer of suite u ook kiest: u heeft altijd de beschikking over een eigen badkamer met toilet of bad, een comfortabel boxspring, een flatscreen-tv, eigen koffie- en theefaciliteiten én gratis wifi. Naast de mogelijkheid om een kamer bij ons te boeken, kunt u ook kiezen voor een van onze aantrekkelijk geprijsde arrangementen.
Waar u ook voor kiest: wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

Al onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en servicekosten á € 3,25 per persoon per nacht.

Hotel arrangementen

3-daags Fiets Arrangement
vanaf € 139,50 per persoon

Lisse en de Bollenstreek zijn prachtig om doorheen te fietsen. De in het voorjaar gekleurde bollenvelden, het prachtige duin- en kustgebied in en rondom Noordwijk, de gezellige dorpjes… Krijgt u al zin om op de fiets te stappen? Boek dan het 3-daags Fiets Arrangement van Hotel De Nachtegaal. Dit hotel arrangement is inclusief:

1 x welkomstdrankje
2 x overnachting inclusief ontbijt
1 x luxe 3-gangen diner
1 x dag fietshuur (inclusief gevulde picknickmand)

Dit arrangement is o.b.v. twee personen en een standaard kamer. Geldig tot 31 december 2019. Single supplement van toepassing bij 1 persoon.

3-daags Weekend Arrangement
vanaf € 109,- per persoon

Hebt u zin in een ontspannen weekend, waarbij u kunt genieten van heerlijk eten en misschien wel een mooie fietstocht door de Bollenstreek? Dan bevelen wij u graag het 3-daags Weekend Arrangement van Hotel De Nachtegaal aan. Dit hotel arrangement is inclusief:

2 x overnachting inclusief ontbijt
1 x fietshuur op 2e dag van verblijf
1 x luxe Chef’s 3-gangen diner
Let op: alleen bij aankomst op vrijdag of zaterdag

Dit arrangement is o.b.v. van twee personen en een standaard kamer. Geldig tot 31 december 2019. Single supplement van toepassing bij 1 persoon.

3-daags Culinair Arrangement
vanaf € 129,50 per persoon

Wilt u er een paar dagen tussenuit en daarbij genieten van heerlijk eten? Dan raden wij u het Culinair Arrangement van Hotel De Nachtegaal aan. Dit hotel arrangement is inclusief:

1 x welkomstdrankje met gebak
1 x 4-gangen diner op dag van aankomst
2 x overnachting inclusief ontbijt

Dit arrangement is o.b.v. twee personen en een standaard kamer. Geldig tot 31 december 2019. Single supplement van toepassing bij 1 persoon.

SCHIPHOL Arrangement
vanaf € 65,- per persoon

Wilt u uw vlucht combineren met een hotelovernachting in de buurt van Schiphol? Boekt u dan ons Schiphol Arrangement. Dit arrangement is inclusief:

1 x overnachting inclusief ontbijt (of pakket)
1 x free parking en sleutelbeheer
1 x vervoer naar Schiphol Amsterdam

Dit hotel arrangement is o.b.v. twee personen en een standaard kamer. Geldig tot 31 december 2019. Single supplement van toepassing bij 1 persoon. Let op: taxirit retour Schiphol niet inbegrepen.