Feest of zakelijk evenement? Bij De Nachtegaal is alles mogelijk.

Een evenement als een verjaardagsfeest, een borrel of productpresentatie? Bij De Nachtegaal bent u aan het juiste adres! Ook kunt u bij ons team diverse events reserveren, zoals een “Solex Tour” of een “Ik hou van Holland” quiz. Tijdens bijzondere dagen kunt u in ons restaurant ook speciale arrangementen boeken. Denkt u bijvoorbeeld aan het compleet verzorgde Moederdag High Tea of de Paasbrunch, het gezins Kerstbuffet of een ander, speciaal door onze chef kok samengesteld menu.

Feesten

Een borrel met lekkere hapjes en drankjes, een huwelijksreceptie met alles erop en eraan of een spetterend feest? Bij De Nachtegaal maken wij elk evenement tot een onvergetelijke gebeurtenis. Of u nu met 25 personen of met 125 personen komt: voor elke groepsgrootte hebben wij een sfeervolle ruimte beschikbaar. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw feest te laten slagen! Lees hier meer over de mogelijkheden of neem contact op met ons ervaren sales team.

Grootste terras van de Bollenstreek

In het zonnetje genieten van een drankje, lunch of diner? Het kan op ons terras, dat met ruim 150 zitplaatsen het grootste en zonnigste terras is van de Bollenstreek. Een goede ontmoetingsplek voor o.a. zakelijke afspraken! Gedurende de zomermaanden zijn er speciale evenementen zoals een Summer BBQ, Lazy Lounge en een Cocktailnight. Zodra de temperatuur ‘s avonds wat daalt, steken wij de sfeerrijke buitenhaarden aan. Deze leveren, naast warmte, ook nog eens een fantastisch schouwspel en maken het nog gezelliger!

Teambuilding

Samen met uw team eropuit? Of gewoon een gezellige dag of avond met elkaar doorbrengen? Wij helpen u graag met het organiseren van een onvergetelijk team evenement. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Hierbij wordt u meegenomen in een spel van spanning en sensatie. Weet u de code van de kluis te kraken? Het spel is te spelen van 7-13 personen, per tafel. Meer deelnemers? Dan wordt het spel aan meerdere tafels gespeeld.

Een onvergetelijke ervaring! Stap met zijn allen op de Solex en proef de sfeer en nostalgie van de jaren 50-60. Huur een losse Solex met een routebeschrijving of tour rond met een gids die u de mooiste plekjes in o.a. Voorhout, Sassenheim, Vogelenzang, Noordwijk, Lisse, Katwijk, Hillegom, De Zilk en Noordwijkerhout laat zien. Verzamelen bij De Nachtegaal met koffie & gebak of een tussenstop voor de lunch en misschien wel een afsluitend diner of buffet. De Nachtegaal is er klaar voor!

Beleef de hilarische Ik hou van Holland quiz zelf en geniet met elkaar van een onvergetelijke Hollandse feestavond vol quiz, gezelligheid, sportieve strijd, lekker eten, drankjes, meezingen, feesten en heel veel lachen. De Ik hou van Holland quiz bestaat uit verschillende rondes, waaronder een ronde met vragen over uw bedrijf, vereniging of familie. Tussen de rondes door kunt u gezellig bijkletsen, de strategie aanpassen en genieten van lekkere (Hollandse) gerechten.

Wij maken gebruik in ons restaurant en in de vergaderzalen van het “Hepa Lucht Desinfectie Systeem”, waarbij tevens altijd verse lucht van buiten wordt ingeblazen.