Event Center De Nachtegaal: voor al uw zakelijke events

Wilt u een zakelijk evenement organiseren? Bij Event Center De Nachtegaal bent u aan het juiste adres. Van een bedrijfsborrel tot het vieren van een jubileum en de organisatie van een bedrijfsfeest: wij regelen het graag voor u. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en doet er alles aan om uw event tot een succes te maken.

Wij maken gebruik in ons restaurant en in de vergaderzalen van het “Hepa Lucht Desinfectie Systeem”, waarbij tevens altijd verse lucht van buiten wordt ingeblazen.

Voor het vieren van een verjaardag, trouwdag of andere feestelijke gebeurtenis verwijzen wij u graag naar onze pagina Feesten.

Uitstekend bereikbare vergaderlocatie

Event Center De Nachtegaal in Lisse is centraal gelegen in de Bollenstreek en uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Onze locatie bevindt zich vlakbij de A4 en beschikt over een groot parkeerterrein waar u en uw gasten gratis kunnen parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? De bushalte bevindt zich bij ons voor de deur.

Tot 700 personen

Naast een gezellige foyer, beschikken wij over diverse comfortabel ingerichte conferentiezalen die plaats bieden aan groepen tot wel 700 personen. Hiermee zijn wij een van de grootste zalencentra van de regio. Wat zo uniek is aan onze zes zalen, is dat deze aaneengeschakeld kunnen worden. Hierdoor kunnen wij een evenement uitstekend afstemmen op de grootte van uw gezelschap.

Combineer uw evenement

De Nachtegaal heeft alles in huis! U kunt uw event dan ook perfect combineren met een of meerdere overnachtingen en diners. De Nachtegaal beschikt over 55 sfeervol ingerichte hotelkamers en suites met gratis WiFi en werkplek, een goed restaurant, een bar én een terras.

Ontspanning

Na inspanning is er ook behoefte aan ontspanning. De Nachtegaal biedt hiervoor diverse mogelijkheden. Nuttig een drankje met elkaar in onze gezellige bar of op het terras of kom tot rust in onze sauna of het solarium. Een gokje wagen? Dat kan ook! Naast ons hotel bevindt zich namelijk een casino.

De Nachtegaal organiseert ook regelmatig leuke team events. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Escape Room diner, een Solex Tour door de Bollenstreek of een Ik hou van Holland quiz?

Event Center De Nachtegaal organiseerde eerder de volgende evenementen:

Bedrijfs- en banenmarkten – AutoSalon met meerdere merkdealers – quizzen voor 100 man – diverse bedrijfsdiners – kerstmarkten – disco feestavonden – diverse jubilarisfeesten – schilderijen exposities – goede doelen veilingen – bedrijfspresentaties – WeddingFair – treinmodellen beurzen – jaarvergaderingen tot 500 man – diverse productpresentaties.

Aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.