De Nachtegaal als feestlocatie: alles kan!

De Nachtegaal dient ook uitstekend als feestlocatie. Een verjaardag of receptie, een baby shower of high tea… Om wat voor gelegenheid het ook gaat: laat de organisatie van uw feest gerust aan ons over. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

Wij maken gebruik in ons restaurant en in de vergaderzalen van het “Hepa Lucht Desinfectie Systeem”, waarbij tevens altijd verse lucht van buiten wordt ingeblazen.

Zakelijke bijeenkomst? Lees dan hier verder.

Zalen

In de zalen van onze feestlocatie verzorgen wij uw feest tot in de puntjes. Of u nu met 25 personen komt of met 120 personen; voor elke gelegenheid en groep hebben wij een passende en sfeervolle ruimte beschikbaar. Hebt u ideeën of wensen voor uw gelegenheid? Ons ervaren sales team helpt u graag verder! Neem contact op

Buffetten

Bij een gezellig feest hoort lekker eten.
Dit verzorgen wij dan ook graag voor u. Wilt u bijvoorbeeld met uw familie genieten van een compleet verzorgde high tea, een brunch of een koud/warm buffet? Alles is mogelijk!
Klik hieronder voor de diverse buffetten:

Uitstekend bereikbare feestlocatie

De Nachtegaal is gevestigd in Lisse, vlakbij de A4 en centraal gelegen in de Bollenstreek. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor u en uw gasten en hebben de beschikking over een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

feestlocatie de nachtegaal,high tea lisse
feestlocatie de nachtegaal,feestlocatie lisse,verjaardag vieren lisse,feest vieren lisse,receptie geven lisse,babyshower lisse,high tea lisse

Aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.