De Nachtegaal als feestlocatie: alles kan!

De Nachtegaal dient ook uitstekend als feestlocatie. Een verjaardag of receptie, een baby shower of high tea… Om wat voor gelegenheid het ook gaat: laat de organisatie van uw feest gerust aan ons over. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

Zakelijke bijeenkomst? Lees dan hier verder.

Zalen

In de zalen van onze feestlocatie verzorgen wij uw feest tot in de puntjes. Of u nu met 25 personen komt of met 120 personen; voor elke gelegenheid en groep hebben wij een passende en sfeervolle ruimte beschikbaar. Hebt u ideeën of wensen voor uw gelegenheid? Ons ervaren sales team helpt u graag verder! Neem contact op

Buffetten

Bij een gezellig feest hoort lekker eten.
Dit verzorgen wij dan ook graag voor u. Wilt u bijvoorbeeld met uw familie genieten van een compleet verzorgde high tea, een brunch of een koud/warm buffet? Alles is mogelijk!
Klik hieronder voor de diverse buffetten:

Uitstekend bereikbare feestlocatie

De Nachtegaal is gevestigd in Lisse, vlakbij de A4 en centraal gelegen in de Bollenstreek. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor u en uw gasten en hebben de beschikking over een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

feestlocatie de nachtegaal,high tea lisse
feestlocatie de nachtegaal,feestlocatie lisse,verjaardag vieren lisse,feest vieren lisse,receptie geven lisse,babyshower lisse,high tea lisse

Aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.